miercuri, 19 august 2009

Religion is bullshit?!

De ce credem in Dumnezeu?! E simplu.... omul trebuie sa creada in ceva pt a trece mai usor peste problemele zilnice. Cineva zicea "daca nu ar exista Dumnezeu cineva ar trebui sa-l inventeze". Poi de ce... omul treuie sa aiba frica de cineva, iar religia a fost inventata pt a tine omul sub control.
Dar sa fim seriosi....religia are cele mai exagerate povesti spuse vreodata....Turnu Babel spre exemplu, care oamenii il construiau pt a ajunge in cer la Dumnezeu. OK, am facut avioanele zgarienorii si am ajuns dincolo d cer...nu e nimic acolo!! Deci unde putea sa se afle Dumnezeu decat intr-un loc inca nestiut de oameni. Am ajuns acolo si nu e nimic...WOW!!
Inca ceva....Dumnezeu cum ia pedepsit pe cei care au facut Turnlui Babel... le-a daramat turnul, le-a incurcat limbile si ia impartzit pe tot globul...asta sa explice de ce oamenii vorbesc mai multe limbi si de ce suntem impartitzi p tot globul. Cat de penibila e povestea?!
Si sa nu uitam de Sodoma si Gomora , o poveste care se intampla pe timpul lui Avraam.Povestea suna cam asa....2 ingeri trimisi de Dumnezeu in Sodoma sa il distruga sun intampinati de Lot, nepotul lui Avraam. Sunt adapostitzi peste noapte in casa acestuia, pana cand localnicii afla ca sunt straini in oras. Sodoma si Gomora sunt cunoscute in biblie ca orase pline de dezmatz (homosexuali) , iar oamenii ii voiau pe straini pt sex. Lot se ofera sa dea fiicele lui, la care cei veniti la casa lui au refuzat. Ingerii ii spun lui Lot sa isi ia familia si ce pot cara si sa paraseasca orasul deoarece il vor distruge la porunca Domnului si sa nu se uite in spate ca se vor transforma in statui de sare. Daaa.... foarte credibil!! :D In biblie spune ca orasele au fost distruse de flacari si cutremur.
Desii uni sunt sceptici in existentza acestor orase/cetatzi sau cum vretzi sa le numitzi, deoarece nu exista o dovada clara in existentza lor...plecam de la premisa ca ele au existat. Dar catzi dintre noi stiu ca in acele locuri au existat zacaminte,pungi de gaze, cati dintre noi stiu ca au fost si vulcani in zona?! E simplu!! Orasele au fost distruse de o eruptie vulcanica, de un cutremur si au ars din cauza gazelor care au iesit la suprafatza in timpul cutremurului!! Imediat oamenii au venit cu o poveste pt a'si explica c dracu sa intamplat acolo!! Si statuia de sare in care sa transformat sotia lui Lot pt ca sa uitat in spate (se zice ca sa gasit o statuie de sare, semanand oarecum cu un om) , tre sa tinem cont ca toate astea se intamplau p langa Marea Moarta, cunoscuta ca cea mai sarata mare din lume!! :D
Arca lui Noe...alta prostie!! Va dau eu padure si contruitzi-mi voi o arca indeajuns de mare incat sa sustzina cate 2 animale din fiecare, sa reziste 40 zile p furtuna si sa o construitzi de unul singur!! :)) Nu mai zic ca si animalele astea nu se inmultzesc la comanda...ca si oamenii unele animale isi cauta perechea potrivita ceea ce inseamna ca trebuie mai multe femele sau masculi din acea specie pt a se inmultzii.
Nu zice nimeni sa nu credem in Dumnezeu!!Dar cascatzi oleaca ochii nu fitzi cretini!! In ziua de azi cu 10.000 de euro poti avea nush c rang in biserica... religia nu mai e doar o credintza ci una din cele mai mari afaceri pe plan mondial!! Bisericile nu platesc taxe si colecteaza milioane de euro anual, bani care ar putea fi folositzi in cu totul alte scopuri.

Si dak va mai uitatzi p'aici pe colo, o sa vedetzi ca povestile lui Iisus se regaseste de multe ori in istoria omenirii!! Cum ar fi transformarea apei in vin, poveste furata din Grecia antica protagonist fiind Dionysus zeul vinului. Povestea cu pruncul nascut dintr-o virgina este regasita de multe ori in istoria omenirii!!
Ideea e ca au fost multzi "Iisus" in istorie dar El e cel care a fost cel care a rezistat cel mai mult in istorie si care a avut cei mai multzi adeptzi!! A fost mai destept si plin de povesti si pilde deoarece a trait in templu catziva ani buni!! :P
Ar fi prea multe de spus si chiar nu-mi vin acum toate in minte, dar pt cei care totusi cred cu ochii inchisi, deschidetzii putzin si nu mai fitzi cretinei!! Daca avetzi timp si rabdare va propun sa va uitatzi la unul din cele mai bune documentare facute.
ZEITGEIST
P.S. O sa trebuiasca sa mi se intample ceva mult prea grav sau supranatural pana o sa pup mana unui gras barbos cu orgoliul nelimitat si care se vede superior omului de rand AKA preot/popa!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

What do u have to say??